Produkter for chorizo emballasje (1)

Tomatpuré

Tomatpuré

Tomatpuré er en konsentrert og glatt pasta laget av modne tomater. Produksjonsprosessen innebærer å koke tomatene i flere timer for å fjerne overflødig vann, fjerne frøene og skinnet, og koke den gjenværende væsken til den blir en tykk og rik konsentrat. Dette endelige produktet har en lys rød farge, en frisk og rik tomatsmak, og inneholder ingen uønskede tilsetningsstoffer eller kunstige sukkerarter. Det er også en god kilde til lykopen, en kraftig antioksidant som finnes i kokte tomater. Holdbarheten til tomatpuré er omtrent 18 til 24 måneder, og den bør oppbevares mellom 10°C og 24°C. Foodcom S.A. leverer tomatpuré i aseptiske poser i ståltromler som veier 230 kg. På grunn av sin tykke konsistens og deilige smak, brukes tomatpuré mye i pizzerier, restauranter og cateringfirmaer som en base for sauser i ulike tomatretter som pizza og pasta.